Papps.se logotyp

Bakgrund

De senaste tio åren så har försäljningen av olika produkter vuxit lavinartat via föreningar och skolklasser. Många företag har sett kraften i att låta föreningslivet ta tag i försäljningen och helt plötsligt har en ny, attraktiv försäljningskanal vuxit fram. Ungdomar som säljer till nära och kära men även ger sig ut och knacka dörr för att låta lag- och klasskassa växa i strävan efter att nå  sina gemensamma mål och drömmar. En marknad som från början dominerades helt av Jultidningar har nu vuxit till en industri som tillsammans omsätter flera miljarder kronor. Det finns några stora aktörer som genom kontinuerligt arbete med många klubbar och skolor har vuxit omsättningsmässigt men som levererar riktigt bra och kvalitativa produkter.

Som förening, lag eller skolklass så är det inte alltid helt enkelt att förstå vad man tjänar mest på att sälja, vad som går fortast att sälja och vad som är mest effektivt, det vill säga vad kan man som förening, lag eller skolklass tjäna mest pengar på under kortast tid. Det handlar ju alltid om att ideella personer ska ansvara för den här typen av försäljning, vilket innebär föräldrar, ledare eller lärare och då måste man på ett enkelt sätt kunna få en översikt på vad man har att välja på när det kommer till produkter och tjänster men också vad förtjänsten blir - detta utan att behöva surfa runt på en massa olika hemsidor och samla in en massa information. Det tar mycket tid i anspråk och det är inte alltid den tiden finns.

Vi på papps.se vill vara verktyget som gör det enkelt att snabbt se vad man tjänar på olika produkter och tjänster. Med en enkel sökning ska man som förening, lag eller skolklass få en översikt på förtjänstmöjligheterna beroende på vilka kategori av produkter eller tjänster man har för avsikt att sälja. Vi papps.se vill även tipsa om när var och hur man ska sälja de olika produkterna och tjänsterna. När passar det bäst att sälja kläder- och underkläder, kaffebröd, korvar, pålägg, julskinkor, bingolotter, klubbhäften, ljus, sängkläder eller vad man nu är ute efter att sälja. Trix och tips kring hur ni ska sälja, när ni ska sälja och var ni ska sälja vill vi på ett enkelt sätt ge er genom att vara helt transparenta vad gäller hur lättsålda produkterna är och när tajmingen är den rätta.

Vårt mål är att hjälpa och stötta alla ungdomar som idag kämpar med att samla pengar in till lag- eller klasskassan och göra den resan så enkel och flexibel som möjligt. Välkommen till oss på papps.se!