Papps.se logotyp

Hur mycket pengar behöver ni?

15000 kr

Hur många är ni som säljer?

25 st


Produkt
Säljpris
Förtjänst
Paket per person
Inga resultat att visa.

Jämför

Vårat jämförelseverktyg är enkelt att använda och ger dig som användare en tydlig bild av vilka olika företag man kan välja av när man söker på en utvald kategori (det man vill sälja). Du får snabbt upp de mest lönsamma alternativen och kan enkelt klicka dig vidare för att läsa mer om de olika företagen/alternativen.

Så här gör du:

1. Välj vad ni vill sälja under kategorier.
2. Berätta för oss hur mycket pengar ni vill tjäna.
3. Hur många är ni som ska sälja?

För papps.se räcker den informationen. Genom att klicka på ”jämför här” knappen så får du nu fram de företag/alternativ där ni tjänar mest pengar. Observera att det endast avser den kategori ni valt. Vi har valt att fokusera på förtjänsten då vi vet att det är just den som är det primära målet med att sätta igång en säljaktivitet i föreningen, laget eller skolklassen.

Genom att klicka på företagetsnamn i listan som kommer upp så kan ni snabbt få mer information om just företaget som sådant, produkterna ni ska sälja, om det är lätt- eller svårsålt och när man ska sälja just dessa produkter. Vi på papps.se delar med oss av tips och trix kring försäljningen – allt för att göra det så enkelt som möjligt för er under er aktivitet.