Papps.se logotyp

Delikatesskungen

Delikatesskungen säljer delikatesser av olika slag. Det handlar om bland annat cheddarost, salami, chokladpraliner, Lakrits, mandel olivolja och balsamvinäger.

En bred produktportfölj med delikatesser som håller högsta klass och smak. Alla produkter är noggrant utvalda och har allra högsta kvalitet vilket underlättar säljarbetet för alla lag och skolklasser.

Delikatesskungen har hjälpt över 25 000 grupper sedan starten 1992 och det visar att man har en bra affärside och produkter som håller hela vägen ut till kunderna.

Delikatesskungen anser sig själva ha en väldigt hög förtjänst som ligger på runt 67 kr per såld produkt och på det sättet anser man att det är relativt enkelt för lagen och skolklasserna att nå sina drömmar och sina mål.

Under 2019 gav en genomsnittsförsäljning 14 500 kr i vinst per grupp och man menar att få andra koncept ger så mycket pengar i kassan. Att man år efter år har återkommande grupper som vill fortsätta att sälja företagets produkter anser man vittnar om att man har produkter som tilltalar den stora massan med fokus på smak och kvalitet.

Produkter

 • Delikatesser

  Vinst: 47 kr
  Säljpris: 190 kr
  Procentuell vinst: 25 %
  Bonus finns: Ja
  Kategorier: Mat & Dryck