Papps.se logotyp

Newbody

Newbody är ett av de mest flitigt använda företagen av föreningar och skolklasser runt om i landet. En diger produktkatalog som växer för varje år som går med nya spännande kategorier som tilltalar familjen, vardagen och friluftslivet. Genom att nedast sälja sina produkter genom föreningar och skolklasser så gör man ett väldigt starkt commitment – ska man som kund kunna komma åt Newbodys produkter så är det via det lokala fotbollslaget eller skolklassen som kommer och knackar dörr. Med mer än 30 års erfarenhet av den här typen av samarbeten så är naturligtvis Newbody en av giganterna med ett väloljat system som klarar av att ta hand om alla föreningar och skolklasser som vill sälja.

Naturligtvis går detta att sälja både via den traditionella katalogen men också online – man bestämmer själv hur man vill ta kontakt med sina kunder och Newbody erbjuder lösningar som både är enkla och smidiga.

Med produkter som kunderna känner igen så blir Newbody en lite enklare försäljning än många av deras kollegor i branschen. Man tjänar inte mest på att sälja Newbody men med ett starkt varumärke i ryggen så är möjligheterna att sälja volym desto större.

Produkter

 • Kläder

  Vinst: 37 kr
  Säljpris: 150 kr
  Procentuell vinst: 25 %
  Bonus finns: Nej
  Kategorier: Kläder