Papps.se logotyp

Ravelli

Alla med ett idrottsintresse känner till namnet Ravelli och då naturligtvis bröderna Thomas och Andreas. Två framgångsrika tvillingbröder som under många år huserade i allsvenskan och i det svenska landslaget. Nu har de under en ganska lång period fokuserat på att stötta och supporta alla barn och ungdomar som idrottar och som vill tjäna pengar till sina lagkassor och klasskassor – detta genom att sälja produkter med fokus på kläder och hemtextil.

Deras ledord är att det ska vara enkelt att sälja, en bra förtjänst för laget eller skolklassen och en grym support. Med dessa hörnstenar på plats vill man göra det enkelt för alla barn och ungdomar att sälja produkterna och ha kontakt med företaget. Man har en tydlig strategi att endast vända sig mot föreningar och skolklasser och inte erbjuda sina produkter i butikerna.

Med erfarenheten som bröderna Ravelli besitter så vet dom att ungdomsverksamhet kostar pengar och att det krävs en del arbete för att få in dessa pengar till laget eller klassen. Företaget är väldigt aktiva på sociala medier där dom hela tiden påvisar enkelheten och möjligheterna med att sälja deras produkter.

Produkter

 • Kläder

  Vinst: 55 kr
  Säljpris: 200 kr
  Procentuell vinst: 28 %
  Bonus finns: Nej
  Kategorier: Kläder